Salut, poti sa te autentifici sau poti sa te inregistrezi.

ZZV - Made for Beauty & Style

0 produs(e) - 0,00 RON

Coşul tău este gol!

Plata si Transport

Termenul de livrare este estimat la 2-20 zile in cazul in care produsul/produsele se afla sau nu la noi pe sstoc , calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. 

 

Pretul de livrare este de 13 RON pentru livrari prin intermediul Postei Romane si 20 RON pentru livrari prin intermediul Fan Curier

 

Daca achizitionati produse simultan in valoare de
- minim 100 lei livrare va fi gratuita prin Posta Romana
- minim 200 lei livrare va fi gratuita prin curier rapid (Fan Curier).

 

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate automat la finalizarea comenzii

 

Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier Fan Curier) sau la oficiul postal de care apartine clientul (Posta Romana)de regula in aproximativ 2-10 zile.In cazul in care produsul comandat de dumneavoastra, nu se afla la noi pe stoc, poate interveni o perioada mai lunga de livrare, lucru cu care clientul este de acord.

 

Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa scrieti in casuta de observatii inainte de depunerea comenzii. Veti fi sunat de curier in prelabil livrarii coletului pentru a ii confirma adresa si ora livrarii

 

Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre agentul curier.

 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 10 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile (ATENTIE: produsul trebuie sa fie sigilat - nedesfacut)

 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului in timpul transportului coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

 

Pentru informatii in legatura cu garantia, va rugam vizitati pagina Termeni si Conditii , capitolul Garantii , unde veti putea vizualiza toate informatiile referitoare la utilizarea corecta a produselor.

 

In cazul in care se doreste returnarea produselor, este necesara prezentarea produsului in ambalajul original (nedesfacut) Plata transportului pentru returnarea produsele este responsabilitatea clientului.